Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mikor alkalmazható a kineziológia?

2010.07.26

fantasy2.jpg

Minden olyan életvezetési probléma esetén, ami zavar bennünket és valóban akarjuk annak megváltoztatását. Amikor úgy érezzük, hogy elakadtunk és kell egy segítség, mert már egyedül képtelenek vagyunk megoldani a problémát, illetve amikor az az érzésünk támad, hogy túl sok minden van a "szőnyeg alatt". ;)  

Segít önismeretünk, kreativitásunk, képességeink fejlesztésében, sorsunk tudatos irányításában és életminőségünk javításában. Minden problémára alkalmazható, hiszen minden probléma mögött általában valamilyen lelki ok áll. (amelyről én azt gondolom, hogy nagyrészt ezeket gyermekkorból hozzuk...!) Legyen az: tartós lehangoltság, pánik/szorongásérzet, önbizalomhiány, elhízás, evészavarok, félelmek, allergia, párkapcsolati problémák, családi gondok, munkahelyi stressz, anyagi nehézségek, beilleszkedési problémák, döntésképtelenség, diszlexia, dadogás, fóbiák, függőségek, menstruációs zavarok, nőgyógyászati problémák, ha "nem jön össze a baba", tanulási gondok, viselkedési zavarok, utazási betegségek, egyéb szervi bajok és még sorolhatnám... Tehát minden testi és lelki nehézségre javaslom!

Előfordul, hogy egy oldás után megoldódik az esetleges "probléma", (megint beigazolódik, milyen kifejező a magyar nyelv: oldás - megoldódik ;) ) de van, hogy kettő vagy több alkalomra is szükség lehet. Ez egyéntől és a megoldandó helyzet mélységétől függ. Természetesen, a kineziológia nem csak önállóan alkalmazható,  kiválóan együttműködhet a nyugati orvoslással és más egyéb alternatív gyógymódokkal!!!

Ha kérdésed van, tedd fel itt, vagy keress meg facebook-on:                      

Török-Szabó Ottília ;)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.