Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Isten, sors, vagy karma?

Napok óta többször is felbukkant a gondolataim között ez a téma... Gépet ragadtam! 

Sosem voltam vallásos, én mindig "csak" hittem a Gondviselésben. Már gyerekkoromban is kapcsolatban álltunk, de azokban az időkben, még nem volt olyan igazi kettőnk köteléke... Felnőttként többször is "találkoztam" vele. De a legmeghatározóbbak egyike: a reiki beavatásaimnál, később egy lélekringatás alkalmával, s valamivel előtte, amikor egyszer édesanyám életét mentettem meg...! Az utóbbi kevésbé volt vidám, de a többi katartikus élmény volt. Olyan is előfordult, hogy egy-egy családállítás közben is felbukkant, mint "szereplő" és egy családállítás tanfolyam táborában, kifejezetten róla szólt egy egész rendszerállítás. Voltam olyan szerencsés, hogy megélhettem a hozzáfűzödő viszonyomat, azon állításon belül. wink Fantasztikus volt "látni", hogy szeret, segít minket, vigyáz ránk és tart meg!

Ezt a bejegyzésemet az a tapasztalás indította el, hogy az utóbbi időszakban ráláthattam, hogy az emberek egy része, hol tart Istennel való kapcsolatában. Érdekes és változatos mintákkal találkoztam...

Mostanában megkerestek néhányan és megmutatta magát az a helyzet, hogy páran, akik segítséget kértek tőlem, nincsenek kibékülve a "Főnökkel". wink 

Régebben is volt ilyen eset, hogy aki nálam járt, jobbnak látta, ha úgy tér haza, hogy "megbékél" smiley a Mennyei Atyával. Előfordult, hogy ez volt a központi téma, amire "rénéztünk", vagy útközben derült ki, hogy ez is egy blokk.

Neked milyen gondolataid vannak ezzel kapcsolatban? Úgy gondolod, nem is létezik Isten? Vagy Téged szeret? Kívül keresed, vagy bennünk van? Ha számodra létezik, fel is vállalod??? Van humorérzéke? wink Netán azt kérdezed: "Miért hagyja megtörténni ezt a sok borzalmat?" - vagy büntetőnek, megfélemlítőnek képzeled? Aláírtunk valamiféle "szerződést" mielőtt idejöttünk???

Isten, sors, vagy karma??? angel

Nekem elég régóta szerető istenkép él a fejemben. Ez azért nagyban megkönnyíti, de inkább elfogadóbbá, békéssé és szeretetteljessé teszi az életemet. Valamint egyfajta biztonságérzetet ad, hogy van valaki, aki mindig mellettem áll, szeret és a legjobbat akarja nekem, a nap 24 órájában! Ez persze az én érzésem, Istennel kapcsolatban. Nah, nem volt ez mindig így! Volt idő, amikor egy-egy kibírhatatlannak vélt élethelyzetben, én is összezördültem Vele... laugh 

Ma már úgy gondolom, jobb visszarázódni minden tapasztalás után abba az álláspontba, értékrendbe, ahol én vagyok 100%-ban a felelős mindazért, ami velem történik. S hiszem, hogy van szabad akarat! ...és igen, a tetteinknek következménye is...!

                                                          Persze hosszú idő volt, míg eljutottam idáig. "A hitet fel kell nevelni". Ezt talán az egyik Müller Péter könyvben olvastam... Amióta rendeztem a hozzáfűződő viszonyomat, az életem olyan mértékben változott meg, hogy az leírhatatlan. heart Könnyű hinni, mikor minden megy "flottul". De mikor olyan sötétté' válik körülöttünk minden, hogy nem látjuk a fényt az alagút végén, sőt néha már magát az alagutat sem... Nincs mit szépíteni ezen: a legnehezebb időkben lett a legerősebb a bizalmam Felé, amikor CSAK Ő MARADT!!! Mindig segített - így, vagy úgy! Néha csak az utolsó pillanatban, DE MINDIG! 

 

Mindenképp könnyebb az élet VELE, mint NÉLKÜLE!!   

 

maxresdefault_4-1.jpg

Lehet, hogy Neked is ez a hiányzó puzzle darab a lelki békédhez, vagy a vágyott élethez, hogy tisztítsd a VELE való kapcsolódást? 

...így aztán felvetődött bennem, hogy:

ha mindenben ott van Ő, akkor lehet, hogy ez mindennek az alapja???

Ez a kérdés inspirált arra, hogy megalkossam ezt az ÚJ lehetőséget, ahol "találkozhattok" és rendezheted a kontaktust a "Forrással", "Univerzummal", "Felsőbb Én"-nel, "Belső Gyermekkel", "Gondviseléssel" stb.... Szóval azzal az energiával, akiről sok mindent gondolunk: hogy "Felsőbb Hatalom", hogy hímnemű smiley, "Mindenható", hogy mindenben ott rejlik és nagyon szeret minket... Vagy a megéléseink miatt, pont az ellenkezőjét???!!!???

Ha úgy érzed, dolgod van ezzel, keress meg itt, vagy facebook-on angel

Török-Szabó Ottília néven megtalálsz. 

 

 Addig is, hordozzon tenyerén az Isten! ⚜️ isten_tenyeren__egyedul_isten_1842431_3809.jpg

2019. január

 

Ha kérdésed van tedd fel itt, vagy keress meg facebook-on
Török-Szabó Ottília néven megtalálsz