Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt rekedt Lelkek hazasegítése, tértisztítás

Szeretnék Veled megosztani egy kis részletet, a hamarosan megjelenő könyvemből, mely saját tapasztalataim alapján íródott, s melyet azért tartottam fontosnak, mert 12 évig fuldokoltam. Eleinte éjjel, később már nappal is. Sok problémát okozott ez az állapot. Úgy éreztem, ha a könyvemmel csak egy embernek segítek, már nem volt hiába....

Ha kérdésed van, vagy az olvasottak alapján úgy érzed, hogy léleklevételre - vagy otthonodban tértisztításra - van szükséged, keress itt, vagy facebook-on. (Török-Szabó Ottília néven megtalálsz) ;)

ghost_1990_ending-goes-to-heaven.jpg

"Az "itt rekedt" lelkekről röviden

 

Nem tudhatjuk igazán, de állítólag, halálunk után a testünket magunk mögött hagyva, a lelkünknek 42-48 nap áll rendelkezésére ahhoz, hogy hazamenjen oda, ahonnan anno leszülettünk. Utána elfogy az energiánk, ami ehhez elengendő. Innentől kezdve az emberi lélek, csak egy élő ember fizikai testéből képes energiát szerezni. Így az itt ragadt lélek, keres egy embert, akinek az energiáját a saját táplálására fogja használni, majd hozzátapad. A probléma csak az, hogy a test, egy léleknek elegendő energiával rendelkezik. Magányra van beállítva eme lakosztály, nem társaságra! Tehát, ha ez felborul és duett, trió, vagy sátortábor lesz belőle, elindul a móka és jönnek a különböző tünetek. Egyik fél sem jut elegendő energiához, így a megszállott könnyebben megbetegszik és ez sok mindent von maga után.

 

Néhányat felsorolnék ezek közül: 

 

 • éjjelente rossz álmok, elhunytakkal álmodni - folyamatosan
 • éjszaka sűrűn előforduló légszomj
 • ingerlékenység, a tetterő hiánya, romló eredmények tanulásban, munkában, kapcsolattartásban
 • kettőség érzés, mintha nem önmagunk lennénk (valaki irányítana) - szélsőségesség
 • új szokások, megváltozott viselkedés (ruházatban, életvitelben, habzsolás, túlzott alkoholfogyasztás, dohányzás, drogozás, szexfüggőség, nemi identitászavar, agresszivitás…)
 • egyéb fizikai és más jellegű tünetek: sűrű fejfájás, fülzúgás, térd-vállfájás, légszomj, pánikrohamok, agorafóbia, közlekedésbeli problémák, letaglózottság, lehangoltság érzés, állandó enerváltság, depresszió… stb.
 • különböző betegségek, melyekre az orvosok sem találnak már magyarázatot, illetve megoldást/gyógymódot
 • zavartság, félelmek

 

Senkinek sem jó ez a állapot, sem a megszállottnak, sem a megszállónak! Ezért mihamarabb orvosolni kell a létrejött helyzetet. Az itt tartózkodó - eltávozásra váró - léleknek, minél előbb haza kell jutnia a Fénybe (mennybe, mennyországba, túlvilágra, másvilágra, Isten országába, másik oldalra, az égbe, édenbe stb.), mert itt már nincs dolga. Valamint a megszállt - még élő - lélek, fizikai test, meg kell hogy könnyebüljön és meg kell szabadulnia az esetleges tüneteitől, hogy élhesse tovább a SAJÁT életét! 

Ezt azért írom, mivel a megszálló, kivetítheti a megszállottra az ő kizárólagos - mostani, vagy régi - érzéseit, vágyait, akaratát, gondolatait, tehát irányíthatja! Mi, mint külső szemlélő, azt vehetjük észre, hogy a megszállott személy szinte ok nélkül változott meg, már nem önmaga, részlegesen, vagy teljesen kifordult magából!

Én azt gondolom, hogy a megszálló(k) viselkedése, rezgése, nagyban függ attól, hogy milyen rezgésű emberhez kapcsolódik. Nem dohányzom, még "alkalmi ivónak" sem nevezném magamat, nincsenek káros szenvedélyeim. Odafigyelek az étkezéseimre. Sok vizet iszom, sportolok. S még így is elég nagy rosszulléteket éltem meg a három lélekkel, pedig mint írtam, nem akartak semmi rosszat, hiszen védtek, vagy védeni akartak!

 

Tértisztítás

Néhány jellemző, amikor a térben "megszállás, kisértetjárás" zajlik:

 

 • tárgyak megmagyarázhatatlan mozgása, vándorlása
 • különbőző illatok, vagy kellemetlen szagok
 • indokolatlan hangulatváltozás
 • füstszerű, átlásztó árnyak, teljes/részleges testtel
 • fáradtabban ébredni, mint amikor lefeküdtünk
 • olyan érzés, mintha figyelnének
 • különös zajok
 • hirtelen hőmérsékletzuhanás stb…."

 

A léleklevétel és a tértisztítás is egy lágy módszer! ;)

Mindkettő rövid "rituálé" és megannyi problémára megoldást jelenthet! ;) 

 

Szeretettel:

Ottcsi

2018.06.10.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.